Vreau oferte pe E-Mail:

Parteneri
Map

Termeni şi condiţii

Termeni si conditii
1.            Introducere
Site-ul www.e-redus.ro se afla in proprietatea si administrarea Builders Internet Corp SRL.
 
2.            Politica generala
Prezentii Termeni si Conditii stabilesc cadrul de utilizare a Site-ului/ si a Continutului acestuia de catre Utilizator.
Utilizarea, inclusiv, dar nelimitandu-se la, accesarea, vizitarea si vizualizarea Continutului Site-ului, implica aderarea si acceptarea integrala si neconditionata a prezentilor Termeni si Conditii si orice Utilizator al Site-ului se obliga sa respecte cu strictete acesti Termeni si Conditii, fara a le aduce vreo modificare.
De asemenea, Utilizatorul se obliga sa nu utilizeze acest Site in scopuri ilegale, imorale sau in cele interzise de acesti Termeni si Conditii.

Prin accesarea Site-ului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde in conformitate cu legislatia romana in vigoare pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, serviciilor furnizate, E-redus sau oricarui tert cu care E-redus are incheiate contracte.
Continuarea navigarii pe Site presupune ca Utilizatorul agreeaza continutul acestor Termeni si Conditii si ca intelege ca utilizarea Site-ului este permisa numai cu respectarea prevederilor acestor Termeni si Conditii.
In cazul in care Utilizatorul nu agreeaza continutul prezentilor Termeni si Conditii acesta este rugat sa finalizeze accesarea Site-ului si sa paraseasca pagina web aferenta.  
 
3.             Definitii
In sensul prezentilor Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea urmatorul inteles:
 
E-redus inseamna Builders Internet Corp SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, strada Matei Voievod, nr. 29A, Scara B, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/12859/17.10.2013, avand CUI 32367731.Comanda inseamna o conventie pe suport electronic intre E-redus si Clientul care completeaza si finalizeaza cererea de cumparare a unuia sau mai multor produse de pe Site, prin completarea formularului de pe Site.
 
Client inseamna Utilizatorul care achizitioneaza produse si acceseaza serviciile furnizate de E-redus prin intermediul Site-ului.
 
Consumator inseamna Clientul persoana fizica ce actioneaza in alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale si care are sau obtine acces la Continut si Serviciu, ulterior crearii unui Cont.
 
Cont inseamna ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Cumparator accesul la zone restrictionate ale Site-ului in baza carora se acceseaza Serviciul.
 
Continutul Site-ului inseamna:
(i) toate informatiile prezentate pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
(ii) continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de catre E-redus prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil precum si continutul oricarui e-mail trimis E-redus de catre Utilizator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
(iii) informatii legate de produsele si serviciile E-redus;
(iv) date referitoare la E-redus sau alte date privilegiate ale acesteia;
(v) marci, imagini, logo-uri, design, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi sau orice cod, fisiere audio, video, fotografii, programe si alte date sau orice alte elemente care se regasesc sub orice forma pe Site.
 
Mesajul de Confirmare al Comenzii inseamna mesajul trimis de E-redus in baza caruia E-redus confirma primirea si posibilitatea sau imposibilitatea de onorare a Comenzii precum si orice alt fel de informatii in legatura cu incarcarea, transportul si livrarea produselor comandate.
 
Newsletter inseamna mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre E-redus intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea E-redus cu referire la informatiile continute de acesta.
 
Serviciu inseamna serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice si prin intermediul Contului.
 
Site inseamna domeniul e-redus.ro  detinut si administrat exclusiv de Builders Internet Corp SRL.
 
Termeni si Conditii inseamna prezentii termeni si conditii care reflecta in mod corespunzator informatii privind E-redus, serviciile si produsele oferite de acesta precum si modalitatea de accesare si de luare la cunostinta a Continutului Site-ului.
 
Utilizator inseamna persoana fizica sau persoana juridica, de drept public sau de drept privat, romana sau straina, care acceseaza Continutul Site-ul in scopul de a obtine informatii despre E-redus, serviciile si produsele oferite de acesta.
 
4.             Scopul Site-ului
Prin Continutul afisat si administrarea Site-ului, E-redus isi propune sa ofere Utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite precum si cu privire la modalitatea de contractare a acestora.
Prin intermediul Site-ului, E-redus ofera spre comercializare, oferte din domenii variate  cum ar fi: turism, infrumusetare, restaurante, timp liber, etc.
In situatia in care Utilizatorii intentioneaza sa contracteze produsele si serviciile oferite de E-redus prin intermediul Site-ului, se recomanda citirea cu atentie a prezentilor Termeni si Conditii precum si urmarirea si indeplinirea corespunzatoare a etapelor prezentate pentru fiecare produs in parte.
 
5.            Produse si servicii

E-redus poate publica pe Site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care E-redus are incheiate contracte de parteneriat/colaborare, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. E-redus poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe Site cum ar fi, dar nelimitat la, texte /imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc., nu reprezinta o obligatie contractuala din partea E-redus, acestea fiind cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor, E-redus isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse de tip accesoriu care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
 
6.            Crearea Contului si Comanda produselor
Utilizatorul poate sa isi creeze un Cont pe Site.
In vederea crearii Contului, Utilizatorul va urmari etapele mentionate pe Site la rubrica dedicata crearii Contului si va furniza date referitoare la numele si prenumele sau, adresa de e-mail si dupa caz, adresa de livrare a produselor. Dupa crearea Contului, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail indicata corespunzator un mesaj care va indica spre accesare un link in vederea confirmarii Contului creat. In urma accesarii link-ului primit, Contul se considera ca finalizat creat. 
Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat de catre E-redus, exclusiv pe Site prin intermediul Contului creat.
Pentru lansarea Comenzii, Clientul va accesa Contul si va completa in mod corespunzator campurile obligatorii indicate ca atare pentru finalizarea Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca E-redus poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie pe care o va considera ca fiind necesara.
La utilizarea Website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat E-Redus pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii. 

7.           Dobandirea Voucherelor:
Modalitatea de cumparare a unui Voucher pe E-Redus.ro:
* Selectati butonul By Now de pe pagina ofertei.
* Alegeti numarul dorit de vouchere, fiind logat in contul propriu.
* Introduceti-va numele beneficiarului voucherelor si selectati metoda de plata, apoi apasati butonul Checkout
* Acceptarea contractului de vanzare-cumparare de catre E-Redus.ro se face prin confirmare sub forma transmiterii Voucherului prin e-mail sau ramburs, care pe langa codul de identificare al acestuia va contine descrierea, contravaloarea produselor comandate si perioada de valabilitate a acestuia; 
* Tipariti Voucherul si valorificati-l la partenerul corespunzator.

8.            Instructiuni cu privire la revocare
In cazul in care Utilizatorul care a cumparat un voucher doreste sa renunte la cumparare poate sa o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (  conform art. 7 din Ordonanta Guvernului 130/2000 
precum si cu orice alte dispozitii legale in vigoare. ) de la primirea voucherului in scris (prin email la manager@e-redus.ro). Builders Internet Corp SRL. va returna Utilizatorului banii care corespund valorii voucher-ului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii, iar Utilizatorului i se va anula voucherul. Dupa trecerea termenului de mai sus -de 10 zile- Utilizatorul nu are dreptul sa solicite returnarea banilor de la E-Redus.ro, acesta nemaiavand nicio obligatie fata de Utilizator. 

9.             Durata de vanzare a Voucherelor
Durata de vanzare a unui Voucher este limitata si stabilita de E-Redus.ro individual pentru fiecare oferta. Dupa expirarea termenului, cumpararea nu mai este posibila.

10.           Conditia de perfectare a vanzarii Voucherului/Plata
10.1. Daca pentru oferta respectiva nu se obtine numarul minim de participanti, nu se perfecteaza contractul de vanzare-cumparare Voucher si nici contul sau cardul dvs. de credit nu este debitat.
10.2. Vanzarea Voucher-ului se perfecteaza numai daca E-Redus.ro a putut inregistra cu succes plata dvs. Daca plata esueaza la prima incercare (de ex. deoarece contul indicat nu exista, nu are acoperire, numarul cardului de credit este gresit sau cardul de credit este la limita), nici vanzarea Voucherului nu se realizeaza.
10.3. Plata din partea clientului se face numai daca se obtine numarul minim de participanti.

10.4  Costul transportului nu este inclus, el este aplicat conform http://www.fancourier.ro/en/tools/estimare-cost-livrare/

11.          Transmiterea Vocherelor/Acordarea drepturilor asupra Voucherului
11.1. Dupa cumpararea reusita, Voucherul este transmis pe e-mail la adresa pe care ati indicat-o in procedura de comanda. Transmiterea Voucherului se face de indata ce plata este inregistrata in contul nostru.
11.2. Toate Voucherele sunt prevazute cu un cod distinct si unic de identificare pe care partenerul le confrunta la incasarea Voucherului cu lista pe care o detine furnizata de catre E-Redus.ro. Voucherul este transmisibil ( in cazul in care termenii voucherului nu specifica alte conditii). Multiplicarea, editarea sau manipularea Voucherelor nu este permisa. E-Redus.ro isi rezerva dreptul ca in caz de suspiciuni intemeiate de multiplicare nepermisa sa transmita datele stocate partenerului respectiv si sa initieze demersurile legale.
11.3. Daca nu se precizeaza altceva, orice Voucher poate fi utilizat la partener o singura data in cursul unei vizite la restaurant sau la magazin sau la un alt eveniment (sau la achizitionarea unui alt produs). Daca valoarea Voucherului nu este consumata in totalitate sau serviciul nu este utilizat integral, diferenta neutilizata se pierde. Restituirea nu este posibila.
11.4. Daca nu se precizeaza altceva, Voucherul nu confera dreptul de solicitare a serviciilor sau de dobandire a produselor la un anumit moment de timp. Recomandam deci ca momentul prestarii serviciului sa se convina individual cu partenerul.
11.5. Daca pe Voucher este indicat un termen de valabilitate, acesta poate fi incasat la partener numai in acest termen de valabilitate. Daca clientul nu incaseaza Voucherul in interiorul termenului de valabilitate, acesta se considera pierdut.

12.           Garantie/Raspundere
12.1. E-Redus.ro nu garanteaza faptul ca partenerul incaseaza Voucherul, adica presteaza serviciile mentionate in acestea, daca i-l prezentati anterior prestarii serviciului. La un asemenea rar incident, E-Redus.ro va face toate eforturile pentru solutionarea problemei.
12.2. E-Redus.ro nu-si asuma raspunderea pentru produsele dobandite de la partener sau serviciile solicitate. Serviciul mentionat in Voucher e prestat de partenerul respectiv fata de client in nume si pe cont propriu, motiv pentru care E-Redus.ro nu raspunde fata de client pentru incalcarea obligatiilor de catre partener in prestarea serviciului.
12.3. Daca la incasarea Voucherului sau prestarea serviciului intervin probleme, E-Redus.ro va incerca sa gaseasca o solutie. In acest caz va rugam sa ne scrieti un e-mail la www.E-Redus.com sau sa ne contactati telefonic.

13.           Cupoane de reduceri
13.1. E-redus.ro ofera, pe langa oferte imbatabile la produse diverse si cupoane de reduceri. Cuponul de reduceri este o oferta speciala, disponibila doar cumparatorilor care se prezinta la magazin sau la un magazin online cu un asa zis "cupon". Am creat acest sistem de cupoane pentru a veni in ajutorul clientilor site-ului nostru, insa de aceasta reducere vor beneficia numai cei care intra pe site si intra in posesia cuponului. 
13.2. Cu ajutorul cupoanelor de reducere puteti beneficia de reduceri de peste 50% fata de pretul real. Puteti folosi cupoanele la restaurante, baruri, saloane de frumusete, fitness, cinema, bowling si puteti chiar sa va rezervati o excursie! 
13.3. E-redus.ro nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care persoanele care au achizitionat cuponul de reducere de pe site-ul nostru, nu s-au prezentat cu acesta la magazinul care prezinta oferta in timpul valabilitatii cuponului. Singurul risc la clientului, in cazul neutilizarii cuponului in timpul valabilitatii acestuia, este ca nu mai poate beneficia de oferta redusa.

14.          Drepturile de proprietate intelectuala
E-redus si/sau partenerii sai sunt detinatorii exclusivi ai drepturilor legale de proprietate intelectuala asupra graficii, formei, modalitatii de prezentare precum si a Continutului integral al Site-ului incluzand fara a se limita la marci comerciale, logo-uri, simboluri, texte, butoane, programe si baze de date, elemente de grafica web, imagini, scripturi, informatii despre produsele si serviciile E-redus precum si orice alte date prezentate pe Site.
Continutul Site-ului nu poate fi descarcat, reprodus, modificat, transferat, vandut, distribuit, republicat, exploatat, copiat sau transmis in orice forma inclusiv forma electronica, in scopuri comerciale sau contrare intereselor E-redus. Cu toate acestea, Utilizatorul poate printa Continutul numai in scopuri personale si non-comerciale si doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile acestor Termeni si Conditii. Daca descarcati sau tipariti o copie a continutului E-redus pentru uz personal, trebuie sa respectati toate drepturile de autor si alte notificari ale drepturilor de proprietate continute in aceasti Termeni si Conditii.
Nimic nu confera Utilizatorului dreptul de a utiliza numele E-redus sau orice marci, logouri, domenii de nume, alte caracteristici de marca sau alte materiale care cad sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala si industriala ale E-redus. Toate logo-urile, grafica, design-urile, antetele, pictogramele, script-urile si numele serviciilor sunt marci inregistrate, marci comerciale de drept comun apartinand E-redus in Romania si/sau in alte tari. Marcile inregistrate de E-redus nu pot fi folosite, inclusiv ca parte a marcilor inregistrate si/sau parte a numelor domeniilor, in conexiune cu niciun produs sau serviciu, in nicio maniera care poate cauza o confuzie si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau in parte, fara acordul scris si prealabil al E-redus. Este interzisa comercializarea materialelor publicate si Continutului Site-ului de catre orice alte persoane decat E-redus sau autorizate expres in acest sens de E-redus.
Continutul acestui Site este proprietatea exclusiva a E-redus si/sau a partenerilor sai si este protejat de prevederile legilor in vigoare in domeniul drepturile de proprietate intelectuala si al drepturilor de proprietate industriala.
Utilizatorul nu are dreptul de a crea o legatura de tip web-link catre Site decat in cazul in care a obtinut acordul scris sau in format electronic al E-redus.
Sub aplicarea sanctiunilor prevazute de dispozitiile legale in vigoare, Utilizatorul intelege sa:
(i) respecte si sa nu aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala sau industriala apartinand E-redus si/sau partenerilor sai astfel cum acestea sunt mentionate mai sus
(ii) nu intreprinda vreo activitate si sa nu savarseasca vreun act, direct sau indirect, care sa conteste, sa dispute sau sa afecteze in vreun fel drepturile de proprietate intelectuala sau industriala ale  E-redus
(iii) nu incalce in niciun mod drepturile de proprietate intelectuala sau industriala apartinand E-redus asupra Site-ului si
(iv) sa nu efectueze, direct sau indirect, vreo reproducere, distribuire, comercializare, inchiriere, imprumut, comunicare, radiodifuzare, copiere, modificare, afisare, transmitere, publicare, in orice forma, a Continutului si graficii Site-ului precum nici sa nu creeze vreun material derivat avand la baza Continutul si forma Site-ului.
Sustragerea datelor sau a altui continut de pe website pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese, fara permisiunea scrisa si prealabila din partea E-redus, este interzisa.
Utilizatorul se obliga sa nu dezactiveze sau sa interfereze in vreun fel cu caracteristicile de securitate ale Site-ului sau caracteristicile care previn sau restrictioneaza copierea Continutui sau care impun limitari in folosirea Site-ului sau a Continutului.
 
15.          Raspunderea  E-redus
E-redus nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor afisate pe Site, a preturilor produselor in orice moment, asupra calitatii Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum nu garanteaza nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Site sau a erorilor care ar putea fi inregistrate pe Site.
De asemenea, Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, E-redus nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de legaturi sau trimiteri catre alte site-uri in cadrul Site-ului nu implica sprijinirea de catre E-redus a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele, nici vreo asociere cu operatorii lor, E-redus neavand un control asupra functionalitatii site-urilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in cadrul acestora. Utilizatorul acceseaza, navigheaza si foloseste produsele si serviciile din cadrul acelor site-uri exclusiv pe propriul risc. 
E-redus nu este in niciun fel si sub niciun aspect raspunzatoare pentru eventualele pierderi directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate sau pentru orice alt potential prejudiciu, pe care Utilizatorul le-ar putea sustine sau intrevedera, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta sau ca urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului, inclusiv preturi ale produselor, sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta.
E-redus isi rezerva dreptul de a corecta greselile, inexactitatile si omisiunile si nu poate fi trasa la raspundere pentru acestea.
E-redus nu poate fi raspunzatoare pentru nicio actiune desfasurata de catre Utilizator in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ, nu reprezinta o oferta ferma de a contracta si nu genereaza in sarcina E-redus nicio obligatie contractuala.

E-Redus a implementat sistemul "Buy&Resell" prin care poti comanda online produse si servicii achizitionate de E-Redus.ro de la si/sau produse de catre partenerii nostrii. Preturile afisate in dreptul fiecarei oferte includ TVA si comisionul E-Redus.ro de procesare a comenzilor. Astfel tu poti comanda rapid online ofertele preferate, reducand timpii de livrare si de cautare in internet.

E-Redus.ro actioneaza in calitate de reseller (sau comisionar, dupa caz), nu produce si nu livreaza (in general) produsele, nu este raspunzatoare pentru calitatea si cantitatea produselor comercializate de catre partenerii nostrii sau pentru timpul de livrare al acestora.

E-Redus.ro va lua toate masurile organizatorice pentru asigurarea unei procesari, livrari si calitati cat mai bune a comenzilor. Pentru orice apreciere sau observatie privitoare la calitatea serviciilor si produselor va rugam sa transmiteti reviewul Dvs. E-Redus.ro va analiza situatiile speciale semnalate si va sprijini demersurile justificate ale clentilor fata de partenerii respectivi, in calitatea sa de intermediar intre clientii finali si parteneri. Puteti sa ne contactati cu privire la observatiile dvs aici . 
 
16.          Limitari
Utilizatorul accepta ca E-redus poate limita utilizarea Site-ului precum si frecventa de accesare a Site-ului. De asemenea, Utilizatorul ia la cunostinta ca E-redus poate modifica sau inchide Site-ul sau orice sectiune a acestuia oricand, fara a fi obligat la transmiterea unei notificari in acest sens. E-redus nu va fi raspunzator in fata Utilizatorului, pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a oricarui serviciu.
 
17.          Suspendare. Incetare
Ori de cate ori E-redus considera necesar precum si in cazul in care Utilizatorul nu utilizeaza Site-ul in conformitate cu prevederile legale aplicabile si ale prezentilor Termeni si Conditii, E-redus are dreptul sa stearga sau sa dezactiveze Contul Utilizatorului, sa opreasca sau sa restrictioneze accesul Utilizatorului la folosirea Site-ului, imediat si fara vreo notificare prealabila, sa indeparteze sau stearga orice continut de pe Site, pentru orice motiv. In acest sens, E-redus nu poate fi  raspunzator fata de nimeni, in cazul inchiderii sau restrictionarii accesului Utilizatorului la Site sau in cazul stergerii Contului creat de Utilizator.
 
18.          Politica de confidentialitate
E-redus garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor Clientilor si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
E-redus certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de
(i) Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,
(ii) Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic,
(iii) Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare, precum si de alte  acte normative in vigoare.
Datele furnizate catre E-redus sunt utilizate numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter etc.), conform legilor in vigoare.
E-redus nu poate fi facuta responsabila de neglijenta Clientului privind securitatea si confidentialitatea Contului si a parolei aferente. De asemenea E-redus nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de catre Site in scopul precizat in acesti Termeni si Conditii, precum nici pentru pierderea acestora sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Client al Site-ului, de a modifica continutul Site-ului sau de a afecta in vreun fel serverul pe care ruleaza Site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a Site-ului si va atrage aplicarea sanctiunilor legale prevazute in acest sens.
 
19.          Abonarea/dezabonarea la Newsletter si comentariile Utilizatorilor
In momentul in care Utilizatorul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Termenii si Conditiile, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de Newslettere din partea E-redus.
Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii Newslettere-lor, pot si vor fi utilizate de catre E-redus in limitele Politicii de confidentialitate reglementata la sectiunea 18 anterioara.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Utilizator se poate face in orice moment:
·  folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere primite;
·  prin modificarea acceptului de a primi Newslettere, prin intermediul Contului.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.
E-redus isi rezerva dreptul de a selectiona Utilizatorii carora le va trimite Newslettere, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi Newslettere, fara nici un angajament ulterior din partea E-redus sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
E-redus detine toate drepturile asupra continutului Newslettere-lor trimise catre Utilizatori, in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile Termenilor si Conditiilor.
Abonarea si dezabonarea la Newsletter-ul Site-ului este gratuita si voluntara. Mesajele trimise sunt in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.
Abonatii Newsletter-ului Site-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul Newsletter-ului. Persoanele care au primit de la abonatii Newsletter-ului Site-ului mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, E-redus nu poate fi facut raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.
E-redus isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Newsletter, are orice fel de motive sa considere ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentilor Termeni si Conditii.
E-redus isi rezerva dreptul de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice forma de spam. E-redus nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau alte comunicari electronice ale Utilizatorilor Site-ului, acestea fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor prezentilor Termeni si Conditii.
 
20.          Modificarea Termenilor si Conditiilor
Fara sa aiba vreo raspundere in acest sens, E-redus isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage unilateral, in parte sau in intregime, prezentii Termeni si Conditii, in orice moment si fara nicio notificare prealabila, actiunile astfel intreprinse si rezultatele acestora fiind considerate ca acceptate de Utilizator in conditiile in care acesta continua sa acceseze si sa navigheze pe Site dupa afisarea Termenilor si Conditiilor modificate.
Versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi oricand consultata de catre persoanele interesate prin accesarea paginii numite "Termeni si Conditii".
 
21.          Forta majora
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
22.          Contact
Daca aveti intrebari in legatura cu prezentele prevederi va rugam sa ne contactati fie la numarul de telefon 0729.099.000, fie prin e-mail la adresa manager@e-redus.ro, fie prin posta la adresa strada Matei Voievod, nr, 29, Sector 2, Bucuresti.
 
23.          Juridic
Prevederile acestor Termeni si Conditiisunt interpretate in conformitate cu legistatia aplicabila din Romania. In cazul in care oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii devine nula sau inaplicabila conform legislatiei in vigoare, nulitatea sau inaplicabilitatea nu vor afecta celelalte prevederi considerate ca fiind divizibile.
Orice disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii, inclusiv cele referitoare la valabilitatea, interpretarea, executarea sau anularea acestuia va fi solutionata pe cale amiabila.
In cazul in care partile nu ajung la o solutie amiabila in termen de 30 de zile de la transmiterea unei notificari in acest sens de catre o parte celeilalte parti, disputele vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Municipiului Bucuresti.


Ultima versiune, 28 IANUARIE 201622. INFORMATII PRIVIND DEEE

(i). Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

(ii) cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

(iii) colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE.

(iV) Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in imaginea alaturata.

Vezi aici Simbol DEEE

(V)Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.

23. INFORMATII PRIVIND CERINTELE DE PROIECTARE ECOLOGICA APLICABILE MASINILOR DE SPALAT RUFE DE UZ CASNIC

(i). Anexa IV din Regulamentul (UE) nr. 1015/2010 al comisiei din 10 noiembrie 2010 de implementare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European si a Consiliului cu privire la cerintele de proiectare ecologica aplicabile masinilor de spalat rufe de uz casnic.

(ii). Valori de referinta la data intrarii in vigoare a prezentului regulament, cea mai performanta tehnologie disponibila pe piata pentru masinile de spalat rufe de uz casnic, in ceea ce priveste consumul de energie si apa al acestora, eficienta spalarii si emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare pentru programul standard la 60 grade Celsius pentru rufe din bumbac, cu incarcatura completa, este identificata dupa cum urmeaza (*) :

1. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 3 kg:

(a) consum de energie: 0,57 kWh/ciclu (sau 0,19 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 117,84 kWh/an, din care 105,34 kWh/an pentru 220 de cicluri si de 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 39 litri/ciclu, adica 8 580 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: 1,03 ≥ I w > 1,00;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (900 rpm): nu sunt disponibile.

2. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 3,5 kg:

(a) consum de energie: 0,66 kWh/ciclu (sau 0,19 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 134,50 kWh/an, din care 122,00 kWh/an pentru 220 de cicluri si de 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 39 litri/ciclu, adica 8 580 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 100 rpm): nu sunt disponibile.

3. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 4,5 kg:

(a) consum de energie: 0,76 kWh/ciclu (sau 0,17 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 152,95 kWh/an, din care 140,45 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 40 litri/ciclu, adica 8 800 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 000 rpm): 55/70 dB(A) re 1pW.

4. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 5 kg:

(a) consum de energie: 0,850 kWh/ciclu (sau 0,17 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 169,60 kWh/an, din care 157,08 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 39 litri/ciclu, adica 8 580 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 200 rpm): 53/73 dB(A) re 1pW.

5. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 6 kg:

(a) consum de energie: 0,90 kWh/ciclu (sau 0,15 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 178,82 kWh/an, din care 166,32 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 37 litri/ciclu, adica 8 140 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 600 rpm): nu sunt disponibile.

6. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 7 kg:

(a) consum de energie: 1,05 kWh/ciclu (sau 0,15 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 201,00 kWh/an, din care 188,50 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 43 litri/ciclu, adica 9 460 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 000 rpm): 57/73 dB(A) re 1pW;

(e) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 400 rpm): 59/76 dB(A) re 1pW;

(f) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 200 rpm): 48/62 dB(A) re 1pW (pentru masinile de spalat rufe de uz casnic incastrabile).

7. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 8 kg:

(a) consum de energie: 1,200 kWh/ciclu (sau 0,15 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 234,26 kWh/an, din care 221,76 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;

(b) consum de apa: 56 litri/ciclu, adica 12 320 litri/an pentru 220 de cicluri;

(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;

(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 400 rpm): 54/71 dB(A) re 1pW;

(e) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 600 rpm): 54/74 dB(A) re 1pW.