Vreau oferte pe E-Mail:

Parteneri
Map

Politica de confidentialitate

Policy

Declaratie de Confidentialitate si Securitate

Declaratia de Confidentialitate si Securitate se aplica site-ului www.e-redus.ro asa cum este prezentata in urmatoarele paragrafe.
Noi recunoastem si respectam importanta protejarii informatiilor personale (nume, adresa, e-mail, numar de telefon) pe care ni le furnizati. Acesta este motivul pentru care am creat prezenta Declaratie de Confidentialitate si Securitate, pentru ca dvs sa cunoasteti modul in care colectam, administram si dezvaluim informatiile personale pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului  www.e-redus.ro. Prin inregistrarea informatiilor dvs personale pe website va dati acordul cu privire la modul in care noi le colectam, administram si dezvaluim.
Ne rezervam dreptul de a imbunatati sau modifica prezenta Declaratie de Confidentialitate si Securitate oricand si ca raspuns la schimbarile aduse legislatiilor aplicabile de confidentialitate si de protectie a datelor. Prezenta Declaratie de Confidentialitate si Securitate poate fi modificata oricand, in orice mod, fara o instiintare prealabila.
 
Colectarea si folosirea informatiilor personale
Noi adunam informatii personale pe care ni le furnizati atunci cand:
•         Vizitati website-ul sau va inregistrati pe acesta sau beneficiati de alte facilitati pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul www.e-redus.ro ;
•         Va inscrieti sau va inregistrati pentru a deveni Partener in serviciul Direct Deal;
•         Achizitionati, comandati, returnati, schimbati sau cereti anumite informatii despre produsele si serviciile noastre;
•         Contactati call center-ul nostru sau biroul de servicii clienti;
•         Participati la un concurs sau tombola sau raspundeti la chestionarele noastre sau ne trimiteti comentarii si sugestii.
Acestea pot include numele/denumirea, adresa/sediul, numarul de telefon, adresa de e-mail si alte informatii de baza.
Toate aceste informatii vor fi tinute E-Redus.ro folosind masurile de securitate adecvate asigurarii celor mai inalte niveluri de securitate, integritate si confidentialitate.
Prin inregistrarile detaliilor dvs pe site, consimtiti sa va contactam prin e-mail, telefon sau posta, cu informatii relevante referitoare la serviciile de pe site-ul nostru.
Noi nu vindem si nici nu inchiriem date ce ajuta la identificarea unei persoane, unei terte parti. Nu va putem asigura ca datele dvs personale nu vor fi niciodata dezvaluite in alte moduri decat cele descrise de noi in Politica de Confidentialitate, si asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, ( fara a limita cele afirmate anterior ) putem fi fortati sa dezvaluim anumite informatii Guvernului sau unor terte parti in anumite circumstante, sau pot fi cazuri cand o terta parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

 
Protectia Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Builders Internet Corp SRL., proprietarul www.e-redus.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de E-redus.ro prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Builders Internet Corp SRL va putea transmite tertilor unele dintre datele furnizate de catre dvs numai în conditiile precizarii scopului acestei transmiteri si cu acordul prealabil al dvs, cerut în mod explicit.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul e-redus.ro.
Builders Internet Corp SRL  este operator de date cu caracter personal inscris în registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 
23298.
 
Cumparaturi prin intermediul www.e-redus.ro
In momentul in care achizitionati produse si servicii prin intermediul site-ului nostru, aveti mai multe modalitati de plata.
Daca plata se face cu cardul de credit sau cardul de debit, dupa ce lansati comanda online, noi putem sa pastram informatii pentru a avea o evidenta a produselor cumparate de dvs, pentru a va procesa comanda, pentru a face livrarea in conditii optime si pentru a aduce imbunatatiri produselor si serviciilor pe care vi le oferim.
 
Cumparaturi prin intermediul www.e-redus.ro in numele altei persoane
Site-ul www.e-redus.ro va ofera posibilitatea sa comandati produse sau servicii pentru alte persoane decat dvs, de exemplu cadouri. Builders Internet Corp SRL nu va furniza informatii despre aceea persona si nu va folosi informatiile pe care ni le transmiteti despre acea persoana in alt scop decat:
•         Pentru a trimite comanda si pentru a confirma livrarea;
•         Daca legea cere aceste informatii sau pentru a indeplini un ordin judecatoresc sau pentru procese legale;
•         Pentru a raspunde la cererilor legate de faptul ca mesajele dvs incalca drepturile unor terte parti;
•         Pentru a proteja dreptul de propietate intelectuala al Builders Internet Corp SRL.
 
Protejarea confidentialitatii copiilor
Site-ul www.e-redus.ro  nu a fost creat pentru a fi utilizat de copii cu varsta sub 18 ani si nu adunam informatii despre acestia cu buna stiinta.
 
Inregistrare online
Inregistrarea este un serviciu optional pus la dispozitie de site-ul nostru. Nu este necesar sa va inregistrati pentru a cauta produse sau pentru a cumpara online. Atunci cand va inregistrati vi se cer informatii personale ca: nume, adresa, numar de telefon, adresa e-mail, o parola si optional domeniile dvs de interes. Informatiile dvs de inregistrare pot fi folosite pentru a imbunatati modul de cumparare online, sa fie mai rapid si mai usor.
 
Call Center
Daca ne contactati pentru a va ajuta cu un produs, o intrebare legata de facturare sau alte servicii pe care le oferim vi se vor cere informatii, acestea ne ajuta sa va raspundem prompt la intrebari, de exemplu nume, adresa, numar de telefon la care va putem contacta. Putem pastra aceste informatii pentru a va ajuta pe viitor.
 
Preferinte de Confidentialitate
Preferintele de confidentialitate alese de dvs pot fi modificate oricand online pe site-ul nostru, de exemplu puteti alege sau nu sa primiti materiale promotionale prin e-mail, telefon sau posta.
 
Alte utilizari ale informatiilor personale
Builders Internet Corp SRL  foloseste informatiile personale pe care ni le transmiteti pentru a imbunatati produsele si serviciile pe care vi le oferim, pentru a va informa in legatura cu promotiile si ofertele speciale care v-ar putea interesa si produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie. Daca nu doriti sa mai primiti astfel de informatii va rugam sa cititi sectiunea Preferinte de Confidentialitate din prezentul document.
 
Concursuri si chestionare
Daca participati la un concurs sau raspundeti la un chestionar organizat de Builders Internet Corp SRL va putem cere numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a putea administra participarea dvs la acestea. De asemenea este posibil sa va cerem permisiunea sa va trimitem pe viitor informatii legate de  www.e-redus.ro.
 
Sugesti si reclamatii
Primim sugestii si reclamatii de la dvs, comentarii, raspunsuri la chestionare si le folosim doar cu scopul de a urmari si imbunatati modul de utilizare al site-ului nostru si pentru a imbunatatii produsele si serviciile pe care vi le oferim.
 
Accesul la informatii personale

Puteti cere accesul la informatiile personale legate de dvs. Daca sunteti inregistrat pe www.e-redus.ro va puteti accesa contul in orice moment, in acest mod:
1.                   Apasati pe butonul "Log in" in partea de sus a paginii
2.                   Apasati pe butonul "Editare cont" in partea de sus a paginii.
Pentru informatii suplimentare in legatura cu modul de acces al informatiilor personale cititi sectiunea "Cum sa ne contactati" din Declaratia de Confidentialitate si Securitate.
 
Dezvaluirea informatiilor personale
Builders Internet Corp SRL nu va comercializa sau inchiria informatiile dvs personale, fara acordul dvs prealabil, cu exceptia cazurilor prevazute in acest document.
 
Juridic
In cazul in care ni se prezinta un mandat de perchezitie sau in cazul unui alt tip de ancheta legala trebuie sa furnizam informatiile personale care ni se cer. De asemenea este posibil sa divulgam informatii personale pentru a colecta o datorie pe care o aveti fata de noi.
 
Vanzarea companiei
Builders Internet Corp SRL isi rezerva dreptul de a transfera orice informatie pe care o detine despre dvs in cazul in care va decide sa  vanda sau sa transfere compania, o parte din aceasta sau bunurile acesteia unei terte parti.
 
Informatii suplimentare despre site-urile noastre
Atunci cand vizitati site-urile noastre noi adunam adresa IP de la toti vizitatorii nostri si alte informatii ca pagini solicitate, tipul de browser, sistem de operare si timpul mediu pe care il petreceti pe site-urile noastre, nu folosim aceste informatii pentru a va identifica.
 
Cookies: Site-ul nostru foloseste o tehnologie denumita "cookies". Un cookie este un element de data pe care site-ul nostru il trimite browserului, care apoi poate fi stocat pe hardul dvs pentru ca noi sa va putem recunoaste pe dvs si preferintele pe care le-ati setat atunci cand reveniti pe site. Toate paginile site-ului nostru pe care vi se solicita sa va logati sau care sunt personalizate, va cer sa acceptati cookies. Va puteti seta browserul sa va anunte cand primiti cookies. In orice caz, daca decideti sa nu acceptati cookies, limitati facilitatile pe care vi le putem oferi atunci cand vizitati site-ul nostru.
 
Tag-uri de urmarire: Site-ul nostru foloseste tehnologia denumita "tag-uri de urmarire". Aceste tag-uri de urmarire sunt folosite pentru a ne ajuta sa optimizam site-ul si sa il adaptam la nevoie dvs si  viitorilor utilizatori.
 
Masuri de securitate pe site-urile noastre
Atunci cand lansati o comanda pe site-urile noastre, toate informatiile comenzii dvs, inclusiv numarul cardului si adresa de livrare, sunt transmise pe internet, folosind tehnologia Secure Sockets Layer (SSL). Tehnologia SSL face ca browserul dvs sa codifice informatia comenzii dvs inainte de a o transmite serverelor noastre securizate. Tehnologia SSL este creata pentru a preveni ca altcineva, cu exceptia operatorilor site-ului nostru, sa captureze si sa vizualizeze informartiile dvs personale.
 
Informatii legate de comanda
In momentul in care lansati o comanda informatiile ne sunt transmise printr-o conexiune sigura, daca browserul dvs nu poate suporta nivelul de securitate, nu veti putea sa comandati produsul prin intermediul site-ului nostru. Cu toate acestea, niciun fel de data transmisa pe internet nu poate fi garantata ca fiind 100% sigura si Builders Internet Corp SRL nu va poate garanta securitatea transmiterii informatiilor pe internet si nu poate fi trasa la raspundere.
 
Parola
Pentru a va asigura un nivel ridicat de securitate, accesul online la informatiile dvs personale este protejat de parola pe care o alegeti. Va recomandam sa nu dezvaluiti parola dvs nici unei alte persoane.
Sunteti de acord cu respectarea datelor personale ale celorlalti clienti/utilizatori pe care le obtineti prin site-ul nostru sau printr-o tranzactie sau comunicare; de aceea noi va oferim dreptul de a utiliza aceste informatii numai pentru: (a) comunicari care nu reprezinta mesaje comerciale nesolicitate, si (b) în orice alt scop pentru care un astfel de utilizator opteaza, dar numai dupa ce a expus clar acest scop.
 
Ne rezervam dreptul de a îmbunatati sau modifica aceasta declaratie de confidentialitate oricând si ca raspuns la schimbarile aduse legislatiilor aplicabile de confidentialitate si de protectie a datelor.
 
Prezenta Politica de Confidentialitate poate fi modificata oricând, în orice mod, fara nicio înstiintare prealabila si fara îndeplinirea vreunei alte formalitati fata de clienti/utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afisarii acesteia în cuprinsul Politicii de Confidentialitate.

 
Cum sa ne contactati
Daca doriti sa ne contactati puteti face acest lucru astfel:
•         prin telefon la 0729099000
•         prin e-mail la manager@e-redus.ro
•         prin posta la adresa str. Matei Voievod nr 29, sector 2 Bucuresti