STIRI:
 

1. Acceptul utilizatorului

Accesând si utilizând website-ul www.E-Redus.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri între dumneavoastra si S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L., detinatorul www.E-Redus.ro sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni si Conditii.


2. Drepturi de autor

www.E-Redus.ro detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logourile sunt detinute de catre www.E-Redus.ro si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati în niciun mod.


3. Conditii de utilizare

www.E-Redus.ro nu garanteaza ca Website-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin virusi sau alte informatii cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Website-ul pe riscul propriu, S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului. www.E-Redus.ro nu îsi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe Website.4. Securitate

La utilizarea Website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.E-Redus.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.


5. Dobandirea Voucherelor

Modalitatea de cumparare a unui Voucher pe www.E-Redus.ro:


* Selectati butonul Cumpara Oferta de pe pagina ofertei.
* Alegeti numarul dorit de vouchere, fiind logat in contul propriu.
* Introduceti-va numele beneficiarului voucherelor si selectati metoda de plata, apoi apasati butonul Mai Departe
* Acceptarea contractului de vanzare-cumparare de catre www.E-Redus.ro se face prin confirmare sub forma transmiterii codului Voucherului prin e-mail sau ramburs.
* Daca dupa expirarea timpului de vanzare impus se obtine numarul minim de participanti si am inregistrat cu succes plata dvs., va transmitem Voucherul prin e-mail. De asemenea il veti putea vizualiza si pe contul dvs de pe www.E-Redus.ro
* Tipariti Voucherul si valorificati-l la partenerul corespunzator.


6. Instructiuni cu privire la revocare

6.1. Dreptul de revocare

In cazul in care Utilizatorul care a cumparat un voucher doreste sa renunte la cumparare poate sa o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea voucherului in scris (prin email la contact@e-redus.ro). S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. va returna Utilizatorului banii care corespund valorii voucher-ului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii, iar Utilizatorului i se va anula voucherul. Dupa trecerea termenului de mai sus -de 10 zile- Utilizatorul nu are dreptul sa solicite returnarea banilor de la www.E-Redus.ro, acesta nemaiavand nicio obligatie fata de Utilizator. Termenul de 10 zile este conform cu art. 7 din Ordonanta Guvernului 130/2000, iar aceasta poate fi citita aici.

Revocarea se va adresa catre www.E-Redus.ro.

Voucherele achizitionate de pe www.E-Redus.ro prin metoda de plata SMS pot fi revocate, insa contravaloarea platita nu poate fi restituita din cauza structurii colaborarii cu respectivele companii care furnizeaza acest serviciu. In cazul in care Utilizatorul doreste sa renunte la voucher in termenul legal de 10 zile, acestuia i se pot furniza credite de o valoare egala cu cea a platii efectuate prin SMS. Aceasta este singura metoda de a anula voucherele achizitionate prin aceasta metoda de plata.


7. Durata de vanzare a Voucherelor

Durata de vanzare a unui Voucher este limitata si stabilita de www.E-Redus.ro individual pentru fiecare oferta. Dupa expirarea termenului cumpararea nu mai este posibila.8. Conditia de perfectare a vanzarii Voucherului/Plata

8.1. Daca pentru oferta respectiva nu se obtine numarul minim de participanti, nu se perfecteaza contractul de vanzare-cumparare Voucher si nici contul sau cardul dvs. de credit nu este debitat.

8.2. Vanzarea Voucher-ului se perfecteaza numai daca www.E-Redus.ro a putut inregistra cu succes plata dvs. Daca plata esueaza la prima incercare (de ex. deoarece contul indicat nu exista, nu are acoperire, numarul cardului de credit este gresit sau cardul de credit este la limita),nici vanzarea Voucherului nu se realizeaza.

8.3. Plata din partea clientului se face numai daca se obtine numarul minim de participanti.


9. Transmiterea Vocherelor/Acordarea drepturilor asupra Voucherului

9.1. Dupa cumpararea reusita, Voucherul este transmis pe e-mail la adresa pe care ati indicat-o in procedura de comanda. Transmiterea Voucherului se face de indata ce plata este inregistrata in contul nostru.

9.2. Toate Voucherele sunt prevazute cu un cod distinct si unic de identificare pe care partenerul le confrunta la incasarea Voucherului cu lista pe care o detine furnizata de catre www.E-Redus.ro.Voucherul este transmisibil ( in cazul in care termenii voucherului nu specifica alte conditii). Multiplicarea, editarea sau manipularea Voucherelor nu este permisa. www.E-Redus.ro isi rezerva dreptul ca in caz de suspiciuni intemeiate de multiplicare nepermisa sa transmita datele stocate partenerului respectiv si sa initieze demersurile legale.

9.3. Daca nu se precizeaza altceva, orice Voucher poate fi utilizat la partener o singura data in cursul unei vizite la restaurant sau la magazin sau la un alt eveniment (sau la achizitionarea unui alt produs). Daca valoarea Voucherului nu este consumata in totalitate sau serviciul nu este utilizat integral, diferenta neutilizata se pierde. Restituirea nu este posibila.

9.4. Daca nu se precizeaza altceva, Voucherul nu confera dreptul de solicitare a serviciilor sau de dobandire a produselor la un anumit moment de timp. Recomandam deci ca momentul prestarii serviciului sa se convina individual cu partenerul.

9.5. Daca pe Voucher este indicat un termen de valabilitate, acesta poate fi incasat la partener numai in acest termen de valabilitate. Daca clientul nu incaseaza Voucherul in interiorul termenului de valabilitate, acesta se considera pierdut.


10. Garantie/Raspundere

10.1. www.E-Redus.ro nu garanteaza faptul ca partenerul incaseaza Voucherul, adica presteaza serviciile mentionate in acestea, daca i-l prezentati anterior prestarii serviciului. La un asemenea rar incident, www.E-Redus.ro va face toate eforturile pentru solutionarea problemei.

10.2. www.E-Redus.ro nu-si asuma raspunderea pentru produsele dobandite de la partener sau serviciile solicitate. Serviciul mentionat in Voucher e prestat de partenerul respectiv fata de client in nume si pe cont propriu, motiv pentru care www.E-Redus.ro nu raspunde fata de client pentru incalcarea obligatiilor de catre partener in prestarea serviciului.

10.3. Daca la incasarea Voucherului sau prestarea serviciului intervin probleme, www.E-Redus.ro va incerca sa gaseasca o solutie. In acest caz va rugam sa ne scrieti un e-mail la www.E-Redus.ro sau sa ne contactati telefonic.

11 . Notificari pentru utilizatori

Ca utilizator, întelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra astfel incat procesul de achizitie al voucherelor sa poata avea loc
- sa mentineti si înnoiti, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale în vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale în vigoare.


Utilizatorii www.E-Redus.ro pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale www.E-Redus.ro sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri în masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. www.E-Redus.ro îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

In cazul in care achizitionarea ofertei are loc prin alta metoda decat cardul de credit/debit, utilizatorul va suporta orice alte cheltuieli ce tin de livrarea voucher-ului.


12. Acord comercial

Toate voucherele printate de pe Website sau e-mail, sau oricare alte site-uri asociate cu S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. (denumite colectiv „Vouchere” ) sunt vouchere promotionale care pot fi cumparate de la comerciantii care participa pe www.E-Redus.ro, pentru produse sau servicii la un pret redus fata de cel actual. Plasand o comanda pentru un Voucher de la un comerciant prin www.E-Redus.ro, faceti o oferta de a cumpara voucherele selectate respectand termenii si conditiile mentionate mai jos, precum si conditiile mentionate in pagina de prezentare a fiecarei oferta in parte. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice voucher. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie voucherul pentru a fi printat, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura utilizarea Voucherului.

Voucherul pe care il cumparati de la www.E-Redus.ro poate fi rascumparat pentru bunuri si servicii de catre Comerciant. Comerciantul, nu S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L., este vanzatorul voucherelor si bunurile si serviciile si este singur responsabil pentru rascumpararea oricarui voucher cumparat de dumneavoastra. S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. pune la dispozitie un Voucher care poate fi rascumparat doar pentru aceleasi servicii sau bunuri din partea Comerciantului.


13. Termeni aditionali si conditii pentru toate Voucherele puse la dispozitie de S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L.

Toate vouchere intra sub incidenta termenilor si conditiilor prezente aici in acestii termeni sau conditii. Comerciantul/ Beneficiarul estei cel care ofera voucherele, vand bunurile sau serviciile pe care le cumparati, S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. fiind cei care le pun la dispozitia serviciul de distribuire a acestora.

Prin accesarea www.E-Redus.ro si prin acceptarea acestor termeni si conditii, dvs. derogati S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune a Comerciantului in legatura cu un Voucher sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie. Voucherele pentru Comercianti sunt rascumparabile in intregime o singura data si nu pot fi rascumparate de mai multe ori.


14. Confidentialitate

S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului. S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.15. Revizuirea acestor Termeni si Conditii

S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L., în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.E-Redus.ro poate, în orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.


16. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. Instantele competente din România vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi în legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul Website-ului sau în cazul disputelor în care acesti Termeni si Conditii si/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
 

 

Politica de Confidenţialitate şi Protecţia Datelor

 

Politica de Confidenţialitate „aşa cum este” se aplică site-ului www.e-Redus.ro

Noi recunoaştem şi respectăm importanţa protejării confidenţialităţii vizitatorilor site-ului nostru www.e-Redus.ro.

 

Protecţia Datelor şi Informaţiile Personale

Avem nevoie să colectăm anumite detalii personale şi/sau ale companiei atunci când vă înregistraţi sau postaţi un anunţ la noi, pentru a vă facilita serviciile disponibile pe site-ul nostru. Acestea pot include numele/denumirea, adresa/sediul, numărul de telefon, adresa de e-mail şi alte informaţii de bază.

Toate aceste informaţii vor fi ţinute de www.e-Redus.ro folosind măsurile de securitate adecvate asigurării celor mai înalte niveluri de securitate, integritate şi confidenţialitate.

Prin înregistrările detaliilor dvs pe web site, consimţiţi să vă contactăm prin e-mail, telefon sau poştă, cu informaţii relevante referitoare la serviciile de pe site-urile noastre.

Noi nu vindem şi nici nu inchiriem date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terţe părti. Nu vă putem asigura că datele dvs personale nu vor fi niciodată dezvăluite în alte moduri decât cele descrise de noi în Politica de Confidenţialitate, şi asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, ( fără a limita cele afirmate anterior ) putem fi fortaţi să dezvăluim anumite informaţii Guvernului sau unor terţe părţi în anumite circumstanţe, sau pot fi cazuri când o terţă parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

 

Protecţia Datelor Personale

 

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L., proprietarul www.e-Redus.ro va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dvs. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizaţi sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri şi servicii, a serviciilor de reclamă marketing şi publicitate şi a serviciilor de statistică.

 

 

 

 

În momentul creării contului aveţi posibilitatea de a opta pentru primirea de informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea căsuţei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

 

 

 

 

S.C. KOCHLER AND KLUGER S.R.L. va putea transmite terţilor unele dintre datele furnizate de către dvs numai în condiţiile precizării scopului acestei transmiteri şi cu acordul prealabil al dvs, cerut în mod explicit.

 

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Sunteţi de acord că ştergerea datelor personale ale dvs. va fi urmată de ştergerea contului dvs. din sistem şi de imposibilitatea de a accesa serviciile www.e-Redus.ro.

 

 

 

Pentru exercitarea acestor drepturi puteţi face o cerere în scris cu cerinţa dvs., pe care să o trimiteţi apoi fie prin poşta scrisă la adresa S.C. Kochler and Kluger S.R.L., str. Matei Voievod nr. 29, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea “Pentru E-Redus.ro”, fie prin email la adresa office@kochlerkluger.ro

 

  S.C. Kochler AND Kluger S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 29220.


Date Tehnice

Ne rezervăm dreptul da a colecta date tehnice despre tipul software-ului de browser web sau a sistemului de operare pe care îl folosiţi, având scopul de a urmari utilizarea site-ului sau îmbunătăţirea serviciului oferit prin site-ul nostru. Aceste informaţii nu vor fi folosite pentru a vă identifica pe dvs personal.

 

Vom putea, de asemenea, să plasăm o “cookie” pe hard disk-ul dvs. Ppentru a ne ajuta să vă identificăm atunci când vă introduceţi pe site, în aşa fel încât preferinţele dvs pot fi stocate şi vor putea fi utilizate în aceste scopuri. Vă puteţi îndepărta acele ”cookie” din calculatorul dvs oricând şi puteţi alege să dezactivaţi “cookies” prin setările browser-ului dvs de internet.

 

Parola. Detalii de Contact

Excepţie făcând cele menţionate în această rubrică, nu puteţi dezvălui parola dvs. unei terţe părţi nici să o împărţiţi cu o terţă parte. Dacă nu mai aveţi control asupra parolei dvs. pierdeţi controlul asupra informaţiilor dvs şi puteţi suporta consecinţele unor acţiuni interpretate ca fiind ale dvs.

 

Sunteţi de acord cu respectarea datelor personale ale celorlalţi clienţi/utilizatori pe care le obţineţi prin site-ul nostru sau printr-o tranzacţie sau comunicare; de aceea noi vă oferim dreptul de a utiliza aceste informaţii numai pentru: (a) comunicări care nu reprezintă mesaje comerciale nesolicitate, şi (b) în orice alt scop pentru care un astfel de utilizator optează, dar numai după ce a expus clar acest scop.

 

Ne rezervăm dreptul de a îmbunătăţi sau modifica această declaraţie de confidenţialitate oricând şi ca raspuns la schimbările aduse legislaţiilor aplicabile de confidenţialitate şi de protecţie a datelor.

 

Prezenta Politică de Confidenţialitate poate fi modificată oricând, în orice mod, fără nicio înştiintare prealabilă şi fără îndeplinirea vreunei alte formalităţi faţă de clienţi/utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afişării acesteia în cuprinsul Politicii de Confidenţialitate.