STIRI:
 

Salonul Lyca Salon a luat fiinta din dorinta de a promova eleganta si frumusetea dumneavoastra, atragand in echipa noastra persoane care sa puna pasiune si dedicatie in ceea ce fac. 

Oferim servicii complete la cel mai inalt standard. Atentia deosebita si rasfatul simturilor duc spre eleganta pe care ti-o doresti.

Masajul terapeutic ne ofera un mijloc de a contracara fluxul neincetat al presiunilor profesionale si casnice. Pentru prea multi dintre noi, rigiditatea si durerea sunt un mod de viata cu care ne-am obisnuit si de multe ori, abia atunci cand ni se face masaj, descoperim ca muschii nostri sunt incordati sau ne dam seama ca o mare parte din energie ne este consumata de aceasta tensiune.

Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.


Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.

Doar in cadrul salonului Lyca Salon vei avea parte de un rasfat pe masura!

Oferte publicate: 8
Vouchere vandute: 54
Lyca Salon

Lasa-ti corpul sa vibreze de placere! Pachet 20 de proceduri + tratament facial COMPLET la doar 69 lei!

0 Cupoane Cumparate
Valoare
690
Reducere
90
Economisesti

Fii speciala! Tuns + Spalat + Coafat + Pensat + Machiaj ocazie + Manichiura simpla, la doar 80 lei in loc de 200 lei, la Lyca Salon!

0 Cupoane Cumparate
Valoare
200
Reducere
60
Economisesti

Imaginea ta conteaza! Doar 75 lei in loc de 150 lei pentru Tuns + Spalat + Coafat + Pensat + Epilat Inghinal + Axila + Interfesieri + Manichiura, la Lyca Salon! 

0 Cupoane Cumparate
Valoare
150
Reducere
50
Economisesti

WOW! Doar 20 lei pentru epilat inghinal TOTAL + epilat axila + epilat brate + epilat mustata numai la Lyca Salon! 

0 Cupoane Cumparate
Valoare
65
Reducere
70
Economisesti

Vrei sa ai un corp de invidiat? Noi avem solutia: 50 lei pentru 3X masaj de relaxare / anticelulitic 50' + 3X sedinte de vacuum + 3X sedinte electrostimulare + 3X sedinte slabire rapida!

8 Cupoane Cumparate
Valoare
300
Reducere
84
Economisesti

Corp superb cu doar 79 RON in loc de 540 RON ai 20 de proceduri Silver DeLuxe: 5 x electro + 5 x impachetari cofeina / paprika / scortisoara + 8 x slabire intensiva + 2 x masaj anticelulitic / relaxare + BONUS : 1 x epilat inghinal total sau 1 x epilat brate!

3 Cupoane Cumparate
Valoare
540
Reducere
86
Economisesti