STIRI:
 

De azi sănătatea ta este în mâinile noastre!

Fiziolife Estetique se diferențiază prin produsele profesionale de înaltă calitate utilizate în scopul perfecționării tale!

Fie că vorbim despre cosmetica facială și corporală, kinetoterapie, fizioterapie, masaj, machiaj profesional și manichiură, Fiziolife Estetique pune la dispoziția clienților săi o echipă de profesioniști cu vastă experiență în domeniu.

Prin personalul calificat și aparatura de înaltă tehnologie, aducem un surplus de sănătate în viața ta.

Dacă ai nevoie de un moment de relaxare pentru a te detașa de rutina zilnică sau suferi de anumite afecțiuni la care încă nu ai găsit un tratament adecvat, atunci Fiziolife Estetique este soluția ideală - Inovație, experiență și profesionalism acum doar pentru tine! 

Oferte publicate: 4
Vouchere vandute: 26
Fiziolife Estetique

Epilat la 13 RON: epilat lung + epilat axila + epilat mustata + BONUS: 50% reducere la epilat inghinal total/brate si pensat! 

7 Cupoane Cumparate
Valoare
50
Reducere
74
Economisesti

Frumusete la pachet: Unghii false cu gel + machiaj ocazie cu produse MAC + pensat + gene false + manichiura pentru numai 150 RON! 

0 Cupoane Cumparate
Valoare
305
Reducere
51
Economisesti

Tratament facial cu produse dermatocosmetice din gama MEDICA 120 + manichiura + pedichiura + pensat cu doar 45 RON! 

3 Cupoane Cumparate
Valoare
115
Reducere
61
Economisesti

Hernie de disc? Reumatism? Osteoporoza? Noi le TRATAM! 180 RON pentru 30 de proceduri fizioterapeutice: 10X laser terapie + 10X electroterapie (NU electrostimulare) + 10 X ultrasunete/ magnetoterapie! Vezi descriere! 

1 Cupoane Cumparate
Valoare
380
Reducere
53
Economisesti