Vreau oferte pe E-Mail:

Parteneri
Map

Despre noi


Cine suntem?

Site-ul romano-american www.e-redus.ro este un site de reduceri care iti permite sa te bucuri de cele mai bune oferte! E-Redus.com, membru al Proiectului “The Synergy Webs USA 2011” pe langa familiile de site-uri Builders, Eater, Fair si Zapper, cu un numar activ de peste 40 de site-uri din domenii precum constructii, divertisment, arta, livrare mancare, anunturi, rezervari, reviste si motoare de cautare. 

Cu oferte unice si diverse în fiecare zi, ne inspiram clientii sa descopere o lume vasta a reducerilor, de la produse de ingrijire si infrumusetare, la tratamente corporale, de la restaurante si evenimente la care mergi impreuna cu intreaga familie, pana la vacantele in jurul lumii, si multe altele.

La noi este locul perfect unde poti beneficia de cele mai tari reduceri din orasul tau!


Restaurante:

Stim cat iti place viata, iti place sa iesi in oras, sa mancanci si sa te simti bine impreuna cu prietenii.
Si iti mai place un lucru, sa platesti cat mai putin pentru asta. Pentru tine am adunat cele mai bune oferte si reduceri la restaurantele tale preferate: meniuri lunch, bussines, meniuri party, platouri .... Avem de toate!

 
Timp Liber:

Intra zilnic pe site-ul nostru, unde te asteapta o lume incendiara plina de reduceri surpriza. Cu noi cumperi buuuun, muuult si ieftin! Oferte de reduceri spectaculoase la concerte, excursii, evenimente si multe altele ... sa te tot bucuri cu toata familia!

 
Turism:

Pregatim zilnic cele mai tari oferte si reduceri de turism!
Profita de ofertele exclusive si reducerile noastre la sejururi & vacante in tara si in afara, oferte last minute si nu numai! Cu noi ... lumea e a ta! / Cu noi ... lumea devine aventura ta!

 
Frumusete:

Stim cat de scurt este timpul cand ai un job full-time si cat de greu este sa-ti gasesti timp si pentru TINE ! Venim in ajutorul tau si iti oferim cele mai bune oferte de infrumusetare, ingrijire corporala, tratamente naturiste, etc. Gasesti la noi tot ceea ce-ti doresti, rapid si eficient, fara pierdere de timp.

E-redus.ro va aduce in plus, pe langa oferte si reduceri din cele mai variate domenii, cupoane de reduceri pe care le poti folosi la cumparaturi online sau direct in magazin.

Cupoanele de reducere va ofera ceva nou, in timp ce economisiti o multime de bani.